161129 - but cute

idag blev det en resa till luleå. hade inga planer på att köpa någonting, men ett par täckbyxor fick följa med hem i alla fall. känner att jag har tjänat väldigt mycket vuxenpoäng i år, jag har både köpt en jättevarm vinterjacka, nya vinterskor, supervarma vantar och så nu täckbyxor. jag är inte gjord för att frysa.
 
imorgon ska jag hjälpa en kompis att bära upp en säng till hennes lägenhet, sen ska jag måla varv nummer två på min jättestora kruka. förhoppningsvis kommer även min lillebror och hjälper mig att borra i några väggar. en spegel, två krokar och två hyllor måste upp.
 
 
cutecute

161127 - on hold

i fredags så var jag först hundvakt ett par timmar, sålde även ett bord. på eftermiddagen så blev jag upphämtad av pappa och lillasyster, och vi begav oss ut i folkvimlet. 
 
bjöd dem på middag och sen hade jag och lillan filmkväll. eller ja, det var tanken i alla fall. det slutade med att vi såg gilmore girls nästan hela kvällen istället.
 
vi hann med att vara ute med den andra systern och hennes hund en stund på kvällskvisten också, och då byggde vi den traditionsenliga jättestora snögubben. den är såååå ful, men traditioner är viktiga!
 
lördagen åkte vi in till stan och spenderade lite pengar. för min del blev det ett par leggings, en skjorta, ett par vantar och två ljusslingor.
 
lördagkväll så kom en kompis förbi på middag och idag har jag bara bakat saffransbullar. skickade iväg ett gäng påsar med pappa så han har något att bjuda sina kollegor på.