170831 - the world doesn't give a f about you

är det något jag önskar att jag visste för sisådär 13 år sedan, så är det att ingen bryr sig om dig. inte på så sätt att man är meningslös, mer så att ingen bryr sig om du råkar göra bort dig. ingen bryr sig om du snubblar lite på orden, blir lite röd i ansiktet eller råkar ha lite läppstift på tänderna. vi har alla varit där.
 
imorgon till exempel så ska jag göra min första pitch. mitt gamla jag hade varit jättenervös och kommit på alla möjliga orsaker för att få slippa. mitt nuvarande jag tycker att det ska bli roligt, en lärorik sak! det gör ingenting om jag ser ut som en tomat eller glömmer vad jag ska säga. det är ingen som kommer ligga sömnlös över det sen. bara det faktum att jag går in med den inställningen tror jag gör att det kommer att gå ännu bättre.
 
så, varför ödsla tid på att tänka på vad andra kanske tänker om dig? när de med största sannolikhet inte gör det alls.
 

170830

fullproppad med information nu! först fick vi lära oss massor om studieteknik. fanns en del grejer som jag redan visste, men även en del tips som jag absolut ska ta till mig.
 
sedan hade vi en föreläsning om teknik och digitalisering. det var sååå intressant! måste lära mig att sitta still bara, haha. 
 
just nu är jag så trött, men håller på att tvätta så det är bara till att bita ihop. vore ju rätt trevligt med en nybäddad säng.
 
på fredag är det näringslivsfrukost. det har jag aldrig varit på, så det blir spännande. mycket som är helt nytt nu!
 
pinterest / @lvlyrvttvr

170828

nu är första dagen på utbildningen klar! det var rätt mycket intryck, så jag är goooode slut i huvudet nu. men det kommer nog bli jättebra det här.