170731

jobb, vikariefest, endometrios som lever sitt eget liv, pdol med lillasyster, lite mer jobb, grillmys med familjen... fullt upp!
 
nu är det 28 dagar kvar tills skolan börjar. iiih!
 
 
 

170724 - we're always sleeping in and dreaming through the morning 'cause waking up is boring

som vanligt en bra dag på jobbet!
 
efter jobbet har jag däremot inte gjort så mycket. jag skulle städa så att jag slipper det imorgon, men istället fastnade jag framför desperate housewives. när jag sedan fick ett energiryck så begav jag mig ut på en promenad/joggingtur/titt på solnedgången. det är verkligen helt magiskt. en himmel som ändrar färg, båtar som puttrar förbi, fiskar som vakar, myggor som surrar...
 
 

170720

min lediga dag har spenderats tillsammans med mamma. mysigt!
 
det är bara en jobbdag kvar, sedan är det helg. otroligt bra vecka med bara två pass må jag säga.
 
efter jobbet imorgon ska jag iväg och grilla lite. jag vet inte riktigt vilka som ska dit eller var vi ska ens en gång, men det blir nog trevligt. att lära känna nytt folk har väl aldrig varit en nackdel.
 
Bon fire by the lake ... Perfect for a crisp fall evening

170719 - q&a

1. Beroende av?
det måste väl vara snus då.

2. Du måste klä dig i en färg resten av livet, vilken?
svart! vitt hade varit fräscht, men jag skulle garanterat grisa ner dem efter 3 sekunder. man blir ju aldrig less svart heller.

3. Vad får du oftast komplimanger för?
mina ögonfransar, mina naglar, mitt hår och mina ögon. min röst också, konstigt nog.

4. Dina planer under 2017?
nu i sommar ska jag jobba och njuta av livet. i höst börjar jag digital strateg-utbildningen och i november ska jag se millencolin. mer planer har jag inte! önskningar däremot, som att åka till norge bland annat. kroatien hade också varit fint, men det kanske passar bättre 2018.

5. Brukar du skratta för dig själv?
liiiite för ofta.

6. Vad är det konstigaste du ätit?
jag är ju en sådan person som hatar att testa nya saker i matväg, så jag vet inte riktigt vad jag ska svara på den frågan.

7. Hur skulle du beskriva dig själv?
mig själv? ofokuserad, (för) snäll, omtänksam... jävligt rolig.

8. Vilken stad vill du bo i för resten av livet?
jag vill bo kvar här i piteå.

9. Hur ser din morgonrutin ut?
det beror på om jag jobbar eller är ledig. men om jag jobbar så vaknar jag oftast strax efter 05 (om jag jobbar a-tur alltså), snoozar sisådär 15 minuter. sedan går jag upp, borstar tänderna och tvättar ansiktet, sminkar mig, tar medicinen och knatar iväg till jobbet.

10. Vad längtar du efter?
det hade ju varit fint om vi fått lite mer värme nu i sommar.

11. Serier du följer just nu?
alla bra serier har ju säsongsuppehåll just nu, till exempel empire och american horror story. men ser desperate housewives igen.

12. När brukar du oftast gå och lägga dig?
det varierar väldigt mycket, men runt 22-23 kanske? sedan tar det väldigt lång tid innan jag somnar, så jag borde kanske lägga mig senare. jag är bara så trött på kvällarna!

13. Vem kallar du dina bästa vänner?
nathers, andree  och sandra. 

14. Vad finns alltid i din handväska?
jag använder inte alltid handväska, men när jag gör det så finns där tuggummi, tamponger, värktabletter, pennor, jobbtagen, plånbok... ingenting spännande alltså.

170719

jag har bestämt att jag ska unna mig ett frisörbesök, med lite ny färg och eventuellt en trimning av topparna... men nu är det ju som så att sofia ska till frisören redan den här veckan, och jag blir lite avis och vill det jag också. bah! måste lära mig att bli lite mer tålmodig. får väl försöka tänka att jag ju faktiskt inte har bestämt vilken färg jag vill ha än, så det är nog bäst att vänta. jag gillar onaturliga färger, men har faktiskt ingen lust att komma därifrån med en regnbåge i håret.
 
i alla fulla fall! jobbet har gått bra trots att jag inte har varit den piggaste. får väl tacka mina gulliga kollegor för det kanske.
 
efter jobbet har jag inte gjort allt för mycket. sålt iväg en hylla, spelat cross boss (saralundgrenfang, spela mot mig där!) och sett mina desperata hemmafruar.