170629 - look how they shine for you

i tisdags var jag till ikea med mamma och två syskon. så kul! mest för att jag fick köpa mina efterlängtade möbler, haha. 
 
igår skruvade jag ihop allting, besökte soptippen, hälsade på mamma & pappa och bjöd min lillebror på pizza. är så himla himla nöjd över mitt vardagsrum nu. jag ska bara lyckas gömma alla sladdar så är det perfekt.
 
idag stod jobb på schemat och det gick finfint som vanligt. samma lika imorgon, och sen är det äntligen helg.
 
jag har fått mer information angående utbildningen idag förresten, så nu börjar jag vara lite pirrig. taggad. nervös. förväntansfull. allt på samma gång.
 
 

170623 - midsommarafton

jag har haft en sååå bra dag idag! trots att vädret inte har varit det bästa och att jag har haft rätt ont.
 
först så åkte vi till norrstrand där vi spelade minigolf. jag har inte spelat det på superlänge och jag är sååå dålig, men det var riktigt roligt! kul att göra något som vi syskon inte gör så ofta heller.
 
sedan så handlade jag massor med mat och passade på att röja lite i min lägenhet.
 
när sandra sedan hade slutat jobbet så bar det av till gläntan för korvgrillning. de modiga (eller korkade, beroende på hur man ser det...) vadade omkring i vattnet, vi andra satt så nära elden vi bara kunde haha.
 
på vägen hem blev det lite kvällshumor med världens bästa lillebror, så nu har jag sjuuhuhuuuukt dålig musik i skallen. får hoppas att det har försvunnit före jag ska jobba imorgon.
 
just det! nästa vecka ska jag och mamma kanske till ikea. eventuellt, om någon av mina lediga dagar funkar tillsammans med mammas schema. det börjar vara dags för mig att förnya lägenheten lite.