170330 - my mind on my money and my money on my mind

jag har haft såååå himla bra introdagar! alla är så snälla, glada, roliga och... underbara! stötte inte på en enda person med dålig attityd. tyvärr så har nog de flesta vikarier någon gång råkat ut för sådana människor... men inte på det här stället alltså, kul!
 
hade rejält ont i fötterna när jag kom hem. jag är ju inte van att arbeta (11 månader sedan sist...) och absolut inte att arbeta på ett hårt golv 9 timmar per dag. men det ska nog gå bra det också.
 
imorgon är jag ledig, så då ska jag städa och tvätta som vanligt. skööönt! har slängt kläder lite överallt, haha. ingen ordning på torpet.
 
Hand Drawn R2D2 Unit Tank Top – Crawlspace Studios:

170328

invigde årets solsäsong idag. så skönt att ha fått lite färg! det är inte mycket, men jag är i alla fall inte genomskinlig längre.
 
på tal om ytliga saker så kan jag berätta att structure repair-trion är gudooomliga! håret känns mycket tjockare (okej, jag behöver inte tjockare hår...) och starkare. mindre trassligt och mindre torrt.
 
jag har tvättat och städat idag också, så skönt att ha det bortgjort.
 
dagens middag fick bli pastasallad, jag tänkte att det blir bra matlådor också. jag hatar att värma upp rester så jag har en känsla av att jag kommer leva på sallader och vegetarisk panpizza resten av mitt yrkesverksamma liv.
 
 

170327

ringde och bokade om introdagarna i morse, så på onsdag är det dags! börjar med vändpass, haha. jag hatar att sluta sent på kvällen och så börja tidigt dagen efter, men det är väl bara bita ihop.
 
efter det så gjorde jag mig i ordning. skulle med mamma till dollarstore men vi hamnade minsann i luleå också. så kan det gå!
 
passade på att springa in på lyko och köpa min favorit när det kommer till håroljor, den från orofluido. slog på stort och tog den större flaskan på en gång.
 
vi gick till akvariebutiken också, så jag och nemu passade på att ta ett allvarligt snack med en sköldpadda. sååå söt!
 
Orofluido Beauty Elixer #haarproducten #orofluido: