171031

Halloween och jag har precis beställt en hel drös med julklappar! Tror jag har tre stycken kvar att ordna.
 
Annars har jag inte gjort så mycket nu ikväll, är jätteseg. Tror jag ska ta mig en macka och se lite serier före jag kryper ner i sängen.
 
☼☾brynnebaker☽☼

171031

Jag är ledig idag, tjohooo! Sov liiite för länge och sen kom Siri på besök. Hon är i och för sig inte så liten längre, fyller 15 på lördag. Tiden går för foooort!
 
Vi surrade en stund och sen hämtade Nattis och Patrik upp oss. Vi åkte till ÖoB, Dollarstore, Kvantum och Coop. Jag var inte ute efter något speciellt men fick bland annat med mig en ljuslykta och glittriga små kottar. Lite vinterfint! Ska gå ut och plocka fler kottar någon dag, pyssla lite. Finns så många fina idéer på Pinterest.
 
A classic frosty pinecone craft with a clever twist makes gorgeous Winter and Christmas ornaments. A super frosty, super sparkly and super fun Winter craft for kids!

171029 - helgen

Det har varit en toppenbra helg!
 
I fredags så var jag som sagt var hundvakt till lilla Nemu. Igår så var det filmkväll hos Pelleplutt, så vi åt pizza, invigde Sandras tatueringsmaskin och skrattade tills tårarna sprutade. Sådana kvällar är svårslagna.
 
Idag har jag varit lite mer produktiv och storstädat lägenheten. 
 
Imorgon ska den här coola kvinnan föreläsa för oss. Ser verkligen fram emot det!