171001 - grumpy

 

Mest obehagliga jag vet: Torra händer och fötter, BH som inte passar riktigt, när strumporna halkar ner i skorna... Det finns ganska mycket egentligen.

Absolut inte min killtyp: Haha jag vet inte om jag har någon typ faktiskt. 

Äckligaste mat jag vet: Champinjoner. 

Sämsta bok jag läst: Jag vet inte. Det har jag såklart förträngt. 

Blir arg på: Allt och alla, hela tiden. Lite extra före mens, under mens och efter mens. Men orättvisor och hemska människor. Riktigt riktigt hemska alltså, sådana som utnyttjar barn och liknande.  

Något som får mig att byta radiokanal: Jag lyssnar aldrig på radio i princip. Föredrar att välja musiken själv. Vill jag lyssna på någon som pratar så lyssnar jag på en podcast, till exempel Rättegångspodden.

Sist jag ville ta till knytnävarna: Jag kan inte riktigt skriva det här, det är lite för privat. Men jag gjorde det inte i alla fall, är ju en mogen och ansvarsfull kvinna ni vet. 

Fulaste plagg jag vet: Men alltså volanger... Okej om det är yttepyttelite volang, men det håller ju på att gå överstyr. Snart kommer alla modemänniskor gå runt som om de vore en del av en Lady Gaga-konsert.

Äckligaste drycken: Hm... jag vet inte. Flädersaft kanske?

Det skriker jag när jag blir arg: Det varierar väldigt mycket, men helvete ganska ofta. Har grövre grejer också, men äh. Ingen idé att avslöja dem, då tappar de sin kraft.

1 Carola:

skriven

Haha känner igen många punkter där tihii 👊😂

Kommentera här: